Un alt premiu vine la Casa de vară în acest an în masca de Premiul BMW Piața meselor pentru cel mai bun Out-of-Town Restaurant 2005. Midsummer House este în companie bună, câștigătorii anteriori ai acestui premiu fiind Saisons Le Manoir aux cuaternar „(2001) , Waterside Inn (2002), Via la Stockcross (2003) și The Fat Duck (2004). Acest premiu este deosebit de special cum e decis să nu numai de către echipa meselor Piata de recenzori, dar și de cititorii lor, care oferă Piata meselor cu propriile verdicte cu privire la restaurantele din intreaga tara.

După ce a fost acordat, de asemenea este al doilea stea Michelin în acest an, de Sânziene Casa sa impus ferm pe harta culinară.

Midsummer House este singurul restaurant suplimentar de două stele în ghidul din acest an și rămâne singurul restaurant Michelin stele din East Anglia. Midsummer a primit prima sa stea Michelin în 2002, iar echipa a fost de lucru spre a primit această a doua stea de atunci. Care au suferit recent o renovare majoră și care au creat meniuri noi, de vară Casa merită cu siguranță acest premiu prestigios.

Gătit Clifford se bazează pe o pregătire de sunet în tehnică franceză și caută în mod constant să îmbunătățească și să inoveze: de gătit temperatură scăzută, jeleuri, spume și contraste neașteptate de gust, textură și temperatură. O bucătărie de cercetare a fost recent adăugată la clădirea în care experimentele Clifford cu noi ingrediente, procese și feluri de mâncare. Un ecran cu plasmă a fost, de asemenea, instalat în sala de mese privat, astfel încât oaspeții pot viziona alegerea lor de feluri de mâncare în curs de elaborare, o oportunitate rara de a viziona omul + de geniu „la locul de muncă.

Casa-Bucovineana-3-of-112

Chef / Patron Clifford, care a început cariera ca asistent de bucătărie la comentarii Canterbury College, + am lucrat față de acest premiu de mulți ani și sunt încântată că împreună cu echipa mea au fost recunoscute toate eforturile noastre. +

Puteți vizualiza site-ul de vară la:

Serviciul de catering

și să discute punctele de vedere și opiniile dvs. la:

Midsummer Casa